Fall Out Boy a Weezer medzi účinkujúcimi na Grammy

Fall Out Boy a Weezer medzi účinkujúcimi na Grammy

Weezer a Fall Out Boy sú medzi interpretmi, ktorí vystúpia na hviezdami nabitom koncerte na počesť skupiny The Beach Boys na udeľovaní cien Grammy.

Koncert "A Grammy Salute to The Beach Boys" sa uskutoční 8. februára v Dolby Theater v Los Angeles tri dni po odovzdávaní cien Grammy 2023.

Na podujatí, ktoré bude neskôr vysielané na CBS a Paramount+, vystúpia Weezer, Fall Out Boy, Beck a St. Vincent. Vstupenky na podujatie sú k dispozícii v sieti Ticketmaster.

Podujatie Salute sa stalo každoročnou udalosťou a v posledných rokoch si na ňom uctili Paula Simona a The Beatles.

Zostavu dopĺňajú Brandi Carlile, Hanson, Norah Jones, Lady A, John Legend, Little Big Town, Michael McDonald, Mumford & Sons, My Morning Jacket, Pentatonix, Charlie Puth, LeAnn Rimes a Take 6.

Slávnostný ceremoniál odovzdávania cien Grammy sa bude vysielať naživo z losangeleskej Crypto.com Arény v nedeľu 5. februára 2023 prostredníctvom televíznej siete CBS a naživo a na požiadanie prostredníctvom služby Paramount+.

Ozzy Osbourne je nominovaný v štyroch kategóriách. Jeho pieseň Patient Number 9 (s Jeffom Beckom) sa dostala do užšieho výberu v kategórii Najlepší rockový výkon a tiež v kategórii Najlepšia rocková pieseň, zatiaľ čo jeho najnovší album, tiež s názvom Patient Number 9, sa uchádza o cenu za najlepší rockový album.

Jeho štvrtá nominácia je v kategórii Najlepší metalový výkon za skladbu Degradation Rules (featuring Tony Iommi).

Ôsmy štúdiový album skupiny Fall Out Boy s názvom So Much (For) Stardust by mal vyjsť 24. marca prostredníctvom vydavateľstva Fueled By Ramen/DCD2. Nedávno zverejnili videoklip k singlu Heartbreak Feels So Good, v ktorom sa pokúšajú uniesť frontmana skupiny Weezer Riversa Cuoma.

Weezer naposledy vydali v roku 2022 EP sériu SZNZ.

Made with