Legenda skupiny Queen Sir Brian May hovorí, že je

Legenda skupiny Queen Sir Brian May hovorí, že je "veľmi nadšený a dojatý" z reakcie na jeho rytiersky titul

Gitarista skupiny Queen Brian May sa poďakoval fanúšikom za príval lásky, ktorý sa mu dostalo po tom, čo bol na novoročnom zozname vyznamenaných uvedený do rytierskeho stavu.

75-ročný May bol kráľom Karolom III. vymenovaný za rytiera bakalára "za služby v oblasti hudby a charity". Gitaristu v roku 2005 kráľovná Alžbeta II. vymenovala za CBE (Commander of the British Empire).

Po oznámení svojho nového vyznamenania May na Instagrame zverejnil videoposolstvo, v ktorom uviedol: "Veľmi vám ďakujem za všetky vaše gratulácie. Som veľmi nadšený a veľmi dojatý láskou, ktorá od vás prichádza. Urobím všetko, čo bude v mojich silách, aby som bol hodný. Ďakujem vám a veľa lásky od Sira Briho."

Pozrite si jeho príspevok nižšie:

Na margo ocenenia za svoju prácu v kampani May predtým pre BBC News povedal: "Je to akási licencia, akési poverenie pokračovať v tom, čo robím, a dáva mi to trochu viac sily na lakte. Takže ma to veľmi teší.

Instagram video

Minulý mesiac May pre Variety uviedol, že dúfa, že skupina Queen absolvuje turné so spevákom Adamom Lambertom "ešte raz" v roku 2023.

V rozhovore, ktorý bol 16. novembra zverejnený na webovej stránke Variety, gitarista povedal: "Existuje veľká pravdepodobnosť, že spolu ešte raz vyrazíme. Hovoríme o tom, ako sa my dvaja rozprávame, robíme tieto rozhodnutia. Teraz, keď ste starší, je to naozaj viac rozhodnutí. Už nemám 35 rokov a odísť z domu na dva mesiace nie je jednoduché.

"Ale máme pocit, že ak sme všetci fit a v poriadku, že by sme tam chceli ísť ešte raz. Pravdepodobne by to bolo niekedy v roku 2023 v Spojených štátoch. Dúfam, že sa tak stane, ale je to veľmi pravdepodobné."

Made with