Metallica zverejnila zábery z akustického coveru skladby Borderline od Thin Lizzy a Phil Lynott by bol hrdý

Metallica zverejnila zábery z akustického coveru skladby Borderline od Thin Lizzy a Phil Lynott by bol hrdý

Pozrite si profesionálne zábery z doteraz nezverejneného unplugged coveru klasickej deep cut nahrávky Borderline od skupiny Metallica na decembrovom koncerte Helping Hands

(Image credit: Jeff Kravitz/Getty Images for P+ and MTV)

(Image credit: Jeff Kravitz/Getty Images for P+ and MTV)

Metallica zverejnila profesionálne zábery z coververzie skladby Borderline od Thin Lizzy, ktoré boli nahrané na nedávnom koncerte a aukcii Helping Hands v Los Angeles 16. decembra.

Kapela debutovala akustickou verziou klasickej skladby z roku 1976 v rámci krátkeho unplugged setu s piatimi skladbami, ktorý obsahoval covery Lizzyho Whiskey In The Jar a UFO It's Killing Me, ako aj ich vlastné Blackened a The Unforgiven.

Po dokončení piesne, ktorá sa zaoberá rozpadom vzťahu, spevák James Hetfield vzdal hold zosnulému frontmanovi Thin Lizzy Philovi Lynottovi.

"Ďakujem, Phil Lynott, že si napísal túto pieseň o mojom živote," povedal Hetfield, ktorý v auguste 2022 podal žiadosť o rozvod s manželkou Francescou. "Tak sa to stáva, človeče."

Metallica v rámci toho istého koncertu odohrala aj elektrický set s deviatimi skladbami, v ktorom po prvý raz naživo zahrala nedávny singel Lux Æterna a pridala sa k nej aj art-rockerka St Vincent s verziou skladby Nothing Else Matters.

Nový album skupiny Metallica s názvom 72 Seasons vychádza 14. apríla 2023. Dvanásťskladbový album, ktorý produkoval Greg Fidelman spolu s Jamesom Hetfieldom a Larsom Ulrichom a ktorý má vyše 77 minút, je nasledovníkom albumu Hardwired...To Self-Destruct z roku 2016.

Nižšie si pozrite profesionálne zábery z verzie Borderline, ktorú Metallica naspievala.

Made with