Stevie Nicks oznamuje turné po USA

Stevie Nicks oznamuje turné po USA

Stevie Nicks zo skupiny Fleetwood Mac oznámila sériu sólových koncertov. Tieto termíny sú doplnkom k jej štadiónovým vystúpeniam s Billym Joelom

Stevie Nicks oznámila turné po USA. Speváčka skupiny Fleetwood Mac zverejnila podrobnosti na sociálnych sieťach spolu so správou: "Prekvapenie! Vstupenky na moje turné v roku 2023 sa začnú predávať v piatok o 10.00 miestneho času. Na ktorom koncerte vás uvidíme?"

Šnúra 14 koncertov sa začne 15. marca v Climate Pledge Arene v Seattli v štáte Washington a vyvrcholí v rozkošne nazvanom KFC Yum! Centre v Louisville, KY, 27. júna. Predpredaj v sieti Live Nation sa začne vo štvrtok 26. januára o 10:00 miestneho času, zatiaľ čo všeobecný predaj sa začne nasledujúci deň.

Nová šnúra koncertov je doplnkom k už skôr oznámeným štadiónovým koncertom Nicks s Billym Joelom, ktoré sa začnú 10. marca a potrvajú až do novembra.

V súvislosti s tým bola Nicks potvrdená ako jedna z autoriek očakávaného rockového albumu Dolly Parton. Parton prezradila zoznam špeciálnych hostí počas rozhovoru v americkej talk show The View. V súčasnosti sú na zozname Nicks, Pink, Brandi Carlile, Paul McCartney, John Fogerty, Steve Perry, Steven Tyler a Cher.

Made with