Suzi Quatro oslavuje polstoročie od vydania svojho prvého singla

Suzi Quatro oslavuje polstoročie od vydania svojho prvého singla

"Pridajte sa ku mne a poďme spolu hrať Can The Can," hovorí Suzi Quatro, ktorá oslavuje polstoročie od vydania svojho prvého singla

Oficiálna kráľovná rock'n'rollu Suzi Quatro ohlásila päťdňové turné po Spojenom kráľovstve pri príležitosti 50. výročia vydania jej prvého singla Can The Can. Koncom tohto roka odohrá päť koncertov v Anglicku a Walese, ktoré sa začnú 12. novembra v Cardiffe a vyvrcholia o šesť dní neskôr v Manchestri. Všetky termíny nájdete nižšie.

"Som už 59. rok v tomto biznise!" zvoláva Quatro. "Minulý rok som hrala v Royal Albert Hall a bola som tam štyri dni! Nezáleží na tom, či je to v Spojenom kráľovstve, Austrálii alebo Európe. Narodila som sa, aby som zabávala, narodila som sa, aby som hrala rock'n'roll, a nemám v pláne v dohľadnej dobe prestať!

"Som veľmi nadšená, že robím toto turné, pretože tento rok oslavujem 50. výročie Can the Can, hitu číslo jeden. Can I? Can you? Can we?

"Áno, môžeme! Pridajte sa ku mne a poďme spolu zahrať Can The Can."

Skladba Can The Can, ktorú zložil autorský tím Mike Chapman a Nicky Chinn, bola Quatrovým druhým sólovým singlom a v júni 1973 sa dostala na vrchol britskej hitparády. Udržal sa tam len jeden týždeň, než ho z tejto pozície zosadila skladba Rubber Bullets od 10cc. Pieseň sa dostala na prvé miesto aj v Austrálii, Nemecku, Japonsku a Švajčiarsku.

zdroj: youtube.com

Suzi Quatro: 2023 UK Tour

Nov 12: Cardiff St David’s Hall

Nov 13: Brighton Dome

Nov 15: London Palladium

Nov 16: Wolverhampton The Halls at The Civic

Nov 18: Manchester Bridgewater Hall

Made with