The Rolling Stones sa podelili o dojemnú živú verziu skladby Wild Horses

The Rolling Stones sa podelili o dojemnú živú verziu skladby Wild Horses

Skladba Wild Horses pochádza z pripravovaného albumu Rolling Stones GRRR Live!

Skupina Rolling Stones vydala živú verziu klasickej skladby Wild Horses z pripravovaného koncertného albumu GRRR Live!, ktorý vyjde 10. februára.

Skladba Wild Horses bola pôvodne nahraná v Muscle Shoals Sound Studio v Alabame v roku 1969 a nakoniec uzrela svetlo sveta na kultovom albume The Stones Sticky Fingers o dva roky neskôr. Živá verzia bola nahraná počas turné 50 And Counting, ktoré skupina absolvovala 15. decembra 2012 v Prudential Center v Newarku v New Jersey.

Vystúpenie z roku 2012 bolo pôvodne vysielané ako platené podujatie s názvom "One More Shot" v spolupráci so spoločnosťou World Wrestling Entertainment a vystúpilo na ňom množstvo špeciálnych hostí vrátane Lady Gaga, Johna Mayera, The Black Keys, Brucea Springsteena a bývalého gitaristu Rolling Stones Micka Taylora.

Nedávno skupina zverejnila videozáznam ďalšieho vystúpenia skladby Wild Horses, ktoré sa natáčalo na londýnskom Olympijskom štadióne v roku 2018 a v ktorom hosťovala speváčka Florence And The Machine Florence Welch.

zdroj: youtube.com

GRRR Live! vyjde ako trojitý set na čiernom vinyle, s verziou len pre indies na bielom vinyle a variantom na červenom vinyle, ktorý je dostupný len na webovej stránke Babd(otvorí sa v novej záložke). Vyjde aj na 2CD, DVD + 2CD, BluRay + 2CD. Úplný zoznam skladieb nájdete nižšie.

Kapela tiež ohlásila hviezdne obsadený "pohlcujúci" virtuálny koncert pri príležitosti vydania albumu, ktorý sa uskutoční 2. februára o 20:00 GMT / 20:00 Eastern / 20:00 Pacific / 20:00 AWST (3. februára).

Počas interaktívneho podujatia budú fanúšikovia nahrávať aj svoje videozáznamy, ako si užívajú koncert, ktoré si potom pozrú tisíce ďalších fanúšikov na celom svete. Vstupenky sú k dispozícii prostredníctvom webovej stránky Rolling Stones Newark

GRRR Live! Tracklist

CD1

Get Off Of My Cloud

The Last Time

It’s Only Rock ‘n’ Roll (But I Like It)

Paint It Black

Gimme Shelter (with Lady Gaga)

Wild Horses

Going own (with John Mayer and Gary Clark Jr)

Dead Flowers

Who Do You Love? (with The Black Keys)|

Doom And Gloom

One More Shot

Miss You

Honky Tonk Women

Band Introductions

CD2

Before They Make Me Run

Happy

Midnight Rambler (with Mickom Taylorom)

Start Me Up

Tumbling Dice (with Bruce Springsteenom)

Brown Sugar

Sympathy For the Devil

You Can't Always Get What You Want

Jumpin' Jack Flash

(I Can't Get No) Satisfaction

Made with